SWE

Känns som jag varit väldigt kass på att updatera och det stämmer men jag har varit så upptagen med alla tentor som hängt över mig som 4 svarta moln och nu är det äntligen över.
Idag kom jag hem till Sverige :) anlände till Centralen kl 11.15 där min prins stod och väntade på mig, vilken härlig känsla att få krama & pussa på den människa man älskar så!
Vi åkte hem till honom och åt jätte god frukost och bara tog hand om varandra.
Sen var det dags för mina födelsedags presenter och vilken suprise asså :):):):):)
Fick de finaste skorna i världen = Svarta puma med silvriga blommor på, its sooo me n u know it makes me so happy :) Fick även rygg och nackmassage på Triangelns kurbad :):):) underbart!
Älskar att bada så jag fick bad salt som är anti-stress, alla som känner mig vet att det har varit körigt den sista tiden i uni och detta är precis vad jag behöver. TACK älskling :)

Ne nu har älskling kommit ut från duschen och vi ska kolla på JUNO äntligen :):):)

Sov gott. Puss&Kram
Imout

Birthday updates

I fredes den 18 januari fyllde jag 22 år :) Wooohoo
Dagen började med en tenta som jag skrev om i förra inlägget sen gick jag hem och tog en tupplur och sen var det dags för the make up & clothes session :P
Jag, Mary och Cathy (tjejerna jag bor med) sprang runt som yra höns och visste inte vad vi skulle ha på oss (som vanligt) men tillsist så fixa de sig ;)
Vid 8.30 kom Devroux och hans flickvänn hem till oss och sen bar det av mot Leones hus där festen hölls, vi var ju inte direkt i tid om man säger så. Linda och Emilio hade varit där kl 8 som bestämt och all kyckling som Leone lagat var nästan slut för en viss snubbe hade typ ätit upp alla haha Oh well, var inte så hungrig ändå.
Kvällen bestod av underbara människor, mycket skratt, tårar, hyper mycket spridde, tårta, sång och mycket dans mm. Vi lyckades också ta upp emot 300 bilder den kvällen och det var super kul att kolla på dagen efter =o)
Fick jätte fina presenter, av:
Mary fick jag öronhänge i silver & av Linda och Emilio fick jag pilgrims öronhänge (hon vet jag dör för pilgrim hihi) & Leone gav mig ett telefonkort med abbonemang som han betalar....sooo sweet!!
Fick en flaska Alysee av Devroux , en super stor nalle av cathy där det står " krama mig" och av Pappa + fam fick jag en jätte fin designer väska hihi.

Bilder kommer senare.
Puss&Kram


Respektlöst

Siter här och nyss tatt en paus från studerandet..var inne och läste en persons blogg no names mentioned, det är stor årskillnad mellan denna någon och mig men ändå så skriver x rätt så intressanta saker för mig att läsa..iaf det var inte det jag skulle blogga om nu.

Jag reagerade stark på att en tjej i min ålder kommenterade x blogg med en nervärderande blick...
x som skriver är 16 år och förlovad..hur kul som helst för x, det tycker jag verkligen.
Bloggaren skrev ett inlägg om hur lycklig x var med sin respektive och då ska denna tjej i min ålder kommentera att x inte vet någonting om kärlek och att deras förhållde troligtvist inte kommer hålla bla bla bla.
Då tänkte jag bara herregud låt x upptäcka detta själv..alla har varit 16 och haft masa crushes och det finns folk som varit förlovade i sån tidig ålder som just denna personen är.
Kanske håller det kanske inte..men det får ju tiden avgöra, tycker ingen ska "förstöra" men sina dumma kommentarer låt x leva sitt liv!

Ja det jag ville komma fram till var att alla ska få uppleva saker och ting själv!

Im out!

18 januari = Tenta och FEST

Hejhoppgummisnopp!

Har suttit och studat hela dagen idag och det mesta har fastnat vilket känns uber skönt :)
Så kl 9 imorgon gäller det, lär vara nerövs som alltid när man sitter i den dunder stora salen med 200 (om inte mer) andra elever och två super stora klockor som säger till när vi ska börja. Nervbreaking i would say.
Det blir heller inte bättre när fem lärare spatserar runt och kollar vad man skriver och bevakar oss, men satan vad skönt det är när man svarat på två frågor för då vet man att man snart är klar och då kan man gå ut och ta den efterlängtade ciggaretten och bara njuta :)
Ett plus är ju att det är min födelsedag imorgon och det ska firas hemma hos Leone med underbara människor, god nandos mat och vin. Om alex och mina närmsta från fjärran ändå kunnat vara hos mig....

Nu ska jag återgå till pluggandet och vänta tills min plutt loggar in.

Sussa sött all of you.
PussoKram

One down two more to go!!

Skrev min andra tenta idag kl 9.00 det var riktigt jobbigt att gå upp kl 6.30 när klockan ringde eftersom jag inte somna förens halv tre :/ och satans var nervös jag var när jag satte mig ner vid min plats jag blivit tilldelad, började tillomed små skratta för mig själv för nerverna var all over the place men tentan gick helt okej.
Det var en två timmars tenta där jag skulle välja 3 frågor av 6 att svara på.
Jag valde att skriva om: Leadership roles *2 och Team skills :)

Efter tentan åkte jag till skolan för att försöka få tag på så mycket information så möjligt om transporteringen till ett svenskt universitet och det gick väl helt okej faktiskt. Nu återstår det att gå och prata med en kurator eller stödperson som kan hjälpa mig mera om hur jag ska gå till väga och så.
Känns inte allt för kul att gå och prata med dem för de kommer antagligen ställa 100 frågor om varför jag vill byta uni och försöka övertyga mig att stanna. But i already made up my mind!

Kom hem vid 14 och sov till 16 för jag var helt utmattad sen bar det av till Brookes (Broxies som vi kallar det) för att fika med linda :)
Mycket efterlängtad fika, har inte träffat henne sen i lördes men så är det när man har mycket i skolan :(
Vi beställde in vars en soda water med lime och jag tog te och linda white coffé sen var vi igång med allt kvaller vi hade haha bästa Linda! Damn i love u girl!
Sen efter tre timmars fika tajm kom Emilio och vi beställde in mat och chit chattade, en riktigt trevlig kväll verkligen.

Nu sitter jag här och lyssnar på R.Kelly - Bump and grind :)
Saknar dig alexander om vi ändå kunde vara tillsammans idag vi firar ju 19 månader beby :)
Tiden springer iväg asså!
Härliga 19 månader you n me alex, you and me. My best friend and lover, cant get any better!


Spring is on its way!

Vaknade av att solen sken in genom gardinerna and ooh what a feeling!
Nu är våren äntligen påväg och vinter deppan försvinner bort :)
Dagarna blir så mycket bättre när man vaknar upp med glädje, ser tillomed fram emot att studera idag =p
Ska bara in i duschen sen får jag sätta fräs.
PussoKram
image23
Härliga solsken :)

Back in Uni

Tjingeling cykelring :)

Kom nyss hem från att ha fikat med Linda :) Hon hade en presentation idag och det var skönt att det gick bra för henne.
Nu har mitt varnliga element blivit lagat och är redan igång så nu är det dubbel heating på G haha :)
Är så glad att jag snart ska hem igen!

Nu ska jag spela lita dataspel sen måste jag ta tag i pluggandet nästa tenta är på tisdag, and im not ready at all =/
 
PussoKram

Han är våldtäktsman!

Just precis vad som pumpar ut genom mina högtalare nu... SnooK - Alla som inte dansar är våldtäktsmän!!!
Rätt skönt beat och jag kan inte sitta stilla sitter här och hoppar på min blåa obekväma stol haha

Ja då var man tillbaka i Luton, kom i lördes morse :( satan vad jag mådde piss i lördes och igår bara grät och hade grov ångest över att vara här men idag börjar det kännas bättre eftersom jag och alex bokade min hemresa idag så jag kommer hem igen den 23 januari :) Alex kan inte komma hit i mer än 5 dagar då är det bättre att jag kommer hem eftersom jag kan stanna i ca 10 dagar =)

När jag kom till Luton så var det iskallt i mitt rum för mitt element hade lagt av innan jag åkte och jag glömde rapportera det  =/ och på helger är här inte en käft men som tur var fanns här en snubbe som kunde hjälpa mig så jag kunde komma in i Marys rum och ta hennes lilla element men det tog hundra år innan rummet blev varmt så jag fick sova hos Linda o Emilio what would I do without you?!!
Sen i söndags när jag kom hit satte jag på elementet och då gick de fanta mig snabbt att värma upp :) så jag packade upp kollat på filmer, laddat ner musik, chit chattade me Linda och Mary... platta även mitt hår.

& Idag har jag varit i skolan 10-12 och fick reda på vad som ska komma på ett av våra tentor..skönt att jag kom i tid..det var en massa folk som kom kl 11 och då hade de missat allting men någon hade tydligen sagt till dem att lektionen började kl 11. To bad for them.

Sen hade jag en två timmars tenta mellan kl 5 -7 där vi skulle v, jag skrev om : " University education should be open and free for to all who want it" Discuss... det gick rätt bra faktiskt :)

Nu ska jag spela backpacker och vänta tills pojken min slutar jubba.
PussoKram
Saknar er där hemma!


Hallooj

Oj vad tiden flugit iväg snabbt....Har redan varit hemma i snart tre veckor och åker tillbaka på lördag :( och det är inget jag ser fram emot alls. Man trodde att det skulle bli lättare med tiden men det blir bara jobbigare och jobbigare och denna gången saknar jag ingen mer än pappa och Linda där borta asså, det är hemskt men det är sant.

Har iaf haft en underbar tid här i malmö med min älskade pojkvänn, Mamma och alla mina kompisar. Det har festats, åkt skrillor, spelat spel, lirat gitarr heroes, shoppat, fikat, vatt på kalas, firat julafton firat nyår m.m
Känslan av att vara hemma är underbar men så fort jag börjar tänka på att jag måste tillbaka käns det som all livsglädje sugs ur en så hemskt tycker jag det är att vara där borta asså. *spotta på*
Mindre kul är det också att vi ska flytta till sthlm den 28 januari och jag får inte vara med om flytten det känns inte alls kul att lämna lägenheten nu..

Ussh vad deprimerande....ja det är ju askallt ute med - 4 celsius blääää

Ne nu ska jag spela monopol. Pusss


RSS 2.0