Rubrik

Sitter i skolan och skriver pa mitt sista arbete nu innan pasklovet, det gar framat men det ar svart. Har blivit varnad for sista aret och speciellt sista terminen och ja de hade ratt det ar ett rent helvete men idag kanner jag inte av stressen alls faktiskt kan bero pa att jag blev klar med mitt andra arbete igar.
Vadret gor ju inte det samre heller, solen skiner och jackan ar hemma, varen har verkligen kommit till England har inte burit jacka pa en vecka nu det ar sa underbart!!! 
Nu ar det bara 4 manader kvar till examen :) Naaajs!



I'm Out

Full Frys

Har tagit en paus ifrån studierna och kollat på full frys it is hilarous, har leget dubbelvikt på sängen av skratt.  Jag hade helt glömt bort hur roligt de programmet var tacka fan för youtube alltså. Oldies är klassikerna!

En inblick på i full frys som utspelas på Edvins arbetsplats;

Chefen: Jag hörde att ni inte var riktigt överens igår?

Edvin: Jodå, hon bad mig dra åt helvete och här är jag!

Hahahahah jag dör bara av att tänka på de

Check it ----->  http://www.youtube.com/watch?v=byKCQ95xOpw&feature=related

Precis pratat med mamma trevligt som vanligt och hon ger mig alltid ny energi till att ta tag i studierna :) Tack!
Pratade lite om hur jag ska få hem alla mina tusentals saker nu när jag flyttar hem till Sverige igen, scary att flytta hem faktiskt hehe men det känns ju självklart fruktansvärt skönt att slippa vara ifrån de människor som betyder mest för mig, you know who you are!



Lovade att visa mina nya skor so here they come!






Har även spanat in ett till par som nog får följa med mig hem nån dag nästa vecka måste bara ta reda på om jag kan betala för en extra resväska nu när jag åker hem så det inte är så mycket att ta hem i juni.


Nu ska jag plugga internet marketing.

Puss&Kram
I´m Out!

A woman's right to shoes

Sitter och äter pistagenötter och fy vad gott det är..mindre nyttigt men de skiter jag i.
Satt och fundera på om pistagenötter växer på träd eller buskar och tacka gud for google snabbt och lätt fick jag vet att de växer på buskageliknande lövträd!
Fick även veta att pistagenötter har odlats i över 3000 år? & nöten är en frukt? jaha där ser man.
Sättet de förklara smaken på var behaglig..haha ja de hade ju vart mindre bra om den varit obehaglig.
Tycker behagligt  är ett roligt ord att använda när man pratar om smak.

Förövrigt kämpar jag på med mina studier och de är mycket, för mycket för tillfället. Ska snart återgå till skrivandet för måste i säng senast 1 för att imorgon få en tidig start i biblioteket. Sen på kvällen bär det även av till IKEA med Leone & Aisha och fy vad de ska shoppas svensk mauud! Svenska chips är de jag suktar efter mest just nu och köttbullar!


Har shoppat som en galning på senaste har fått hem fyra par nya och skit snygga skor. De brände lite i student plånboken men de var de värt! Tänkte visa mitt senaste purchase, de blev ett par strappy sandals från NL riktigt nöjd :)





Ska röka och sen plugga!

I'm Out!


Pippi långstrump

Skulle vara trevligt att få lite ljusare nyanser i håret men är inte så säker på att de kommer bita på mitt hår dock då det är uber mörkt.
Gnällde lite till mamma om att de var orättvist att jag inte kan färga mitt hår hur som helst utan de ska krävas planering bakom och då kom hon med den brillanta iden att jag kunde införskaffa mig en peruk, närmare bestämt en pippi peruk! Förklara snällt för mamma att det skulle sett lite onaturligt ut med rött hår på mig och sen finns de ingen neger pippi! Tyvärr men så är det.
Då tyckte hon att jag kunde ta och leta fram min gammla indian peruk men hon ångra sig snabbt då det är en svarthårig peruk, back on square 1.

Funderar egentligen varför jag ens önska mig en indian peruk då jag bara kunnat fläta mitt eget hår och vips så var man en indian drottning! Troligtvis var de väl för jag skulle slippa borsta mitt eget för en dag!


Im Out!

RSS 2.0