Stockholm NEXT

Ja så är det!
Mamma fick det bekräftat igår att hon fick lägenheten som hon lagt bud på :)
Lägenheten är jätte fin och ligger i Jacobsberg, kommer nog bli hur mysigt som helst.
Ligger nära ett shopping center med och det måste ju bara vara ödet att vi fick lägenheten haha..som de två shopoholicarna vi är.  Sen tar det bara 20 min in till sthlm centrum med tåget så de är skönt. =o)

Idag har jag varit i uni och haft Foundation of business strategy vi fick reda på frågor som kommer komma på provet i januari vilket underlättar mycket när det är dags att läsa till de.
När lektionen var över sa vår lärare: So enjoy people and do not relax during your break, it is for revising.. OK!!  De var inget man ville höra men det är ju sanningen :(
Oh well...lite relaxation kommer jag ha ändå

Dags för softa time.
PussoKram vi ses på stan :)
Im out!

PartyParty

Sho balo!
I torsdes var jag, Linda, Emilio hembjudna till Leone på middag, Tawanda var ocskå där :)
Hemma hos leone bjöds det på super god mat, förrätten var en wook med räkor och grönsaker och huvudrätten var lax me potatis och god sås :)
Alla blev rätt förvånade över hur god maten var och att det faktiskt var hemma lagat hehe.
Efter maten spelade vi kort och drack en massa sen bar det av till amigos! Mycket folk och även massa drinkar.
Kunde haft en bättre kväll om jag bara tatt av mig de jä*la klacka skorna lite tidigare än jag gjorde haha oh well man lär sig av sina mistag. No more klacka skor!!
Om jag skulle sumera kvällen med ett ord skulle det vara: festivedrinking

                                                                                 
Lita bilder från kvällen


 






London

I tisdes bar det av till London för att luncha med daddy :) Vi åt på Nandos o gu vad gott det var, jag åt kyckling i pita med en gigantisk sallad var mätt hela dagen hehe.
Det var så mysigt bara jag och pappa annars är det alltid andra runt omkring och det är inte samma sak. Kommer inte träffa pappa förens i januari nu för han åker på affärsresa nu på torsdag och sen ska han åka till Senegal för att sätta upp sin business där nere och han kommer tillbaka samtidigt som jag börjar skolan.
Efter lunchen så följde jag honom tillbaka till jobb och sen bar det av på min shopping runda på oxford street.
Tog bussen dit och jag träffade en jätte söt gumma som precis hade varit och kollat på skor och hon tycker "pumps" är förfärliga skor  och hur de kunde vara formade som en pil förstod inte, hon menade på att foten är faktiskt inte formad så och de har hon alldeles rätt i!
Blev en hel del shoppande och det var jag värd =) Enligt mig själv iaf hehe

Ne dags att plugga
Puss haj!


Oxford streets fina deorationer & min super goda dounat :)
 

Förste Advent

2 December och förste advent :)
Julen närmar sig med stormsteg och jag har inte köpt en ända julklapp =/ Men jag är alltid ute i sista minuten så jag vet inte varför jag är så förvånad.
Hoppas på att snön faller snart och att julkänslan kommer och knackar på dörren för än så länge känner jag ingenting...mycket tradigt men det är väl för jag inte har nått julpynt här i min lilla lya.

Veckan som kommer lär bestå av skolarbete vilket jag inte ser framemot även om det är de sista arbetet vi har att göra så känns det inte som man kommer någonstans..=/ + så kommer jag att behöva plugga i stort sett hela "jullovet" som de nu kallar det. Ser de inte som lov när jag måste använda hjärnan mer än nödvändigt Oh well it has to be done.
På tisdag ska jag in till London och luncha med pappa :) ska bli himla mysigt och sen tänkte jag strösa runt lite på oxford street och kolla in de nyaste på Primark o även shoppa en del om jag hittar nått som faller mig i smaken (men de gör man alltid).
Kommer nog få mig en dos av julkänslan då för den gatan är pyntad från top till tå.

Lite updates

Har varit rätt kass på att skriva blogg så vi fårla ta en snabb update:
Min mobror har fått en son och de firade vi med stor fest hemma hos honom och så mycket mat man fick det är helt sanslöst!
Efter första rätten som var en gigantisk tallrik med ris och kött väntade jag självklart på efterätt men shi fick jag, en tallrik med kyckling, lamm, couscous och ris blev det istället..kollade på Nafi med en chockerad min och hon bara skrattade eftersom hon visste att man fick enormt mycket mat på sådana tillställningar. Till sist kom efterrätten och den petade jag lite på men hade ingen matlust alls..

Har även träffas lillebrossan från Frankrike och guu va stor han har blivit då han är längre än mig nu till och med, blev väldigt chockad över att se hur lång han blivit. Klädstilen ligger på top också men de ligger ju i la familia ;)

Var även sjuk fick en dos av influensan och var sängsliggande i över en vecka det var pest och pina ska jag tala om, tur att jag har mary som tog hand om mig och laga mat till mig :) Mycket uppskattat. Linda var även väldigt hjälpsam :)

Har även varit på Cheeseparty hemma hos Linda :) Det var super kul! Vi drack vin och åt massa olika ostar och goda kex vi spelade även monopol och Leone vann för jag Martin och Emilio gav upp för våra stålar började sina :(

Well thats all for tonight.
Ska upp me tuppen imorgon :(
Kisses n Hugs peeps -Im out!-
 

jag och brossan

RSS 2.0