Take me back!!!

Sitter och kollar på bilder ifrån Turkiet och Kreta...fan vad jag inte vill vara här i denna hemska kylan!!!! Vill ha tillbaka min fina solbränna och fräsch heten. En dag med dålig sömn och jag ser ut som en gul banan med bruna fläckar aaarrh!

Kan likaväl berätta lite om dagen när jag ändå tatt steget att logga in här ....
Idag vaknade jag runt 1 jätte skönt att inte behöva vakna utav en väckarklocka och kunna ligga i sängen hur länge som helst innan jag pallra mig upp för att göra frukost.
Slappa framför datan ända fram till 5 då jag var tvungen att hoppa in i duschen för att sen gå o handla lite matvaror och  därefter stack jag till en kompis tvärs över gatan för att tvätta i deras student tvättstuga för jag behövde torktumlare...har bara tvättmaskin här.
Stanna hos henne tills 11 pga av att tvätten tog sån tid men fan va kul vi hade haha..så sjuka brudar. Detta året borde inte va de året jag skaffar fler kompisar...kommer vara svårare att flytta hem då ju!

& på tal om att flytta hem, Linda lämnar mig här i Luton den 9 december för att flytta hem till Lettland 0%¤#?""%&() är glad för hennes skull hon ser fram emot det, hon ska renovera sin lägenhet m.m men min egoistiska sida säger att hon borde stanna här och jobba. Jag vill inte inse att hon inte kommer bo här efter jullovet...vem ska jag fika med? vem ska jag skvallra till? Ingen kommer någonsin kunna ersätta henne! Planerar redan mitt besök till Lettland..får se hur det blir, kanske kan bli till påsken eller så får jag vänta till sommaren...hmm

Ne nu ska jag ta en ciggarill och sen vika tvätt inte orkat göra de ännu höhö

Puss&Kram
ImOut!


Rubrik

Where shall i begin?

Kan ju börja med att jag saknar mamma, alex, familjen och mina brudar något fruktansvärt!
22 dagar kvar tills jag tar mitt pick o pack hemåt och det känns som tiden bara flugit iväg! Må de bero på att jag bodde hos Linda och Emilio en hel månad...måste vara de och se två veckor har jag som sagt "bott" i bibblan.

Har ju skrivit om mina hektiska dagar tänkte först berätta om allt jag gjort men de blir inte så blir bara trött så fort ja tänker på det.  Idag är min första dag på 2 veckor då jag verkligen har haft en fri kväll även om den har involverat städning så är det inte hälften så krävande som att sitta och skriva ett arbete eller läsa en massa böcker.

Skolan gick smort idag även om jag missa första lektionen pga av en hel galen kväll igår! Linda..my partner in crime ingen rockar som vi två kan! Frasen partner in crime gav Leone oss redan 05 och det var ju tre år sen dess men vi har hållt namnet stadigt och ger allitd 100% när vi väl går ut. Utgången var inte planerad men vi satt här hemma hos mig och pimpla lite vin och prata om allt som vi missat har ju inte kunnat träffats så mycke pga av mina studier och en hel del hade vi och prata om...bestämde oss för att kolla på film men vi kom aldrig så långt för vi ble distraherade hela tiden haha..var de inte nya fetaste låten så var de facebook som var intressant.
Vid 22 tiden hade vinet gett sin effect och jag var rätt på g om man säger så även om jag satt i min pyjamas med mitt stora afro så tyckte jag det var läge för en utgång och det tyckte minsann linda också.
Vid 23 tiden var vi fit för fight, duschade, sminkade och håret var stylat...eftersom utgången ikke var planerat fick linda låna party dräck av mig och vi beslöt oss för att se identiska ut..ja jag vet lite barnsligt men så blir de när vi två får ideer för oss :) What would I do whitout you!!!!
Klädseln för kvällen blev leggings, boots och en lång skjorta med sido väska.. för lindas del likadant men ingen väska hon körde på skärp istället.
Amigos var på g och atmosfären var på topp., där var en hel del människor som vi kände och en del från min klass mycket trevligt. Emilio spelade bongos som vanligt, den snubben är så grym sjukt att han inte är känd men att han spelar på ett funkyhouse/ Rnb ställe...Hoppas han blir upptäckt!
Två timmar hade passerat och amigos stängde men vi ville inte hem..hade inte dansat tillräkligt så vi stack till Liquid..mycket folk och två snubbar som trängde sig i kön..skrek och hade mig men jag lugna ner mig rätt snabbt för jag minns den gången jag sa "Shit" till en vakt och jag fick inte komma in den kvällen...så det var bara till att vara tyst. Fick inte syn på dem resten av kvällen...tur för dem!
Liquid var riktigt lyckat det med dansa som faaasen och fick sjukt mycket komplimanger för hur jag dansar :) Alltid kul!
Kom hem 3.40 ..så rätt förståligt att jag inte orkade upp kl 8.

Får uppdatera mera sen för nu ska jag kolla Snygg Sexig Singel och äta lite gottis. Har gått ner 2 kilo alltid nått =)

PussPuss







Tired

Så nu var det över! Lämnade in arbete kl 16.20 och deadline var 16.30. När jag lämnade bibblan var jag orolig över att det skulle vara en lång kö till inlämningen och om nu så hade varit fallet hade jag inte fått in det i tid och därmed blivit underkänd.
Som jag skrev inatt så var jag i bibblan i stort sett hela dagen och natten och imorse när jag skulle ta mig upp för lektion kl 9 gick bara inte men som tur är så finns det en till kl 10 så den hann jag till.
Under lektionen satt jag och läste lite artiklar för att bygga på mitt arbete för jag hade inte så många ord så krävdes. 
kl 11 tog lektionen slut och jag satte mig i bibblan...gick relativt snabbt att bli klar med själva arbetet men sen skulle jag skriva referense också vilket jag drog ut på en hel del men huvudsaken är ju att det blev klart i tid.

Nu sitter jag hemma och försöker koppla av vilket inte alls går, lägenheten behövs städas, kläder behövs tvättas, ögonbryn behövs plockas, telefonsamtal behövs ringas och jag har ett grupp möte om en timmes tid =/  + måste förbereda för det andra mötet imorgon kl 10.
Men en sak är klar, jag ska iaf sova way before 11 för annars lär ja inte orka gå upp.

Det ända positiva förutom att jag blev klar med arbetet är att jag fick tag på en forecasting bok som är mycket eftertraktad, det var hur många som helst som hade reserverat men hey ibland måste man ha turen med sig.

Nu ska jag kolla på desperate housewifes och dricka en stor kopp te innan jag ska ta mig tillbaka till skolan. Känns verkligen som man bor där =(.

PussoKram
ImOut!


Assignment

Gick till bibblan kl 12 idag och har precis kommit hem.
14 timmar är inte illa, fick väldigt mycket gjort på mitt arbete men jag är fortfarande inte klar och de måste vara klart innan 16.30 imorgon/ idag.
Ska sitta uppe högst en timme till (för jag har skola kl 9, vilket innebär uppstigning kl 7.30) och se om jag kan få klart de mesta så jag bara kan läsa igenom allt imorgon.
Är helt slut nu, i söndes satt jag upp till 6 på morgonen och pluggade på arbetet för att sedan vakna kl 10 idag för att gå till bibblan..4 timmars sömn och 14 timmars pluggande är fan inte illa. Rätt stolt är jag men väldigt trött.

Ser ut att bli svårt att kunna blogga varje dag när man har ännu en hektisk vecka framför sig. Imorgon efter att arbetet är inlämnat måste jag påbörja mitt corporate strategy arbete och sen kl 7 har jag ett grupp möte för small business...när ska jag få sova mina efterlängtade 12 timmar? eller slänga mig på soffan och glo på film?
De får väl bli först när jag är hemma i sverige, alla har varnat mig för tredje året men inte trodde jag att det skulle vara såhär intensivt då kunde jag ju lika bra ha hyrt en del av bibblan och bott där!

Nu ska jag återgå till mitt arbete.
PussoKram
Im Out!

Flytt historia

Scjheenaa!!!

Ska försöka att vara så flitig som att blogg once a day...får se hur länge det håller i sig hehe skulle behövas för igår när jag logga in tog det mig evigheter innan jag kom på lösenordet haha!

Som jag nämnde i förra inlägget så hade jag problem innan jag fick flytta in här i min lägenhet.

Kom till Luton den 2 october och det var planerat att jag skulle bo hos Linda och Emilio i några nätter tills jag hittat mitt eget. (Fanns inga lediga studentlägenheter)
Första & andra dagen gick jag & Rukky runt och prata me olika fastighetsbyråna.
Tredjedagen kom mamma till London =).

På måndagen gick vi på en visning (den jag bor i nu). På Tisdagen blev det två visningar och den första var rakt av ett rått hål!! Jag, mamma och Rukky gapskratta när mannen som visade oss den prata gott om den.."It is a wonderful view, look for yourself" & utsikten var ut på en parkering?! Jamenvisst är det en jätte fin utsikt haha not. Han la även till att den låg så bra till eftersom den låg 300m ifrån deras kontor.Den andra lägenheten var i samma skick som denna jag bor i nu men tredubbelt så stor och de hade ekat där asså haha.
Anyhow.......när jag väl bestämmde mig för att ta den här i Action house (namnet på fastigheten) så var jag tvungen att ha någon som gick i borgen för mig eftersom jag inte jobbar och olyckligtvis så skulle pappa åka på tjänsteresa i 1½ vecka (problem 1)
Min storebror ställde upp och gjorde allt som de bad honom göra men tyvärr så blev han inte godkänd (problem 2) min fabror ställde då upp och blev också nekad (problem 3)
Det tog en jädrans tid för Haarts (agencyn) att kolla upp både min bror och fabror och nu hade det gått 12 dagar sen jag kom till Luton (14 oct).
Pappa kom hem den 21 october så det var bara till att vänta på honom eftersom det inte fanns någon annan som kunde gå i borgen för mig... 19 dagar hade gått sen jag kom. Pappa blev godkänd och det lova mig att jag skull få flytta in den 24 och den 25...blev inte så.
Alex kom till mig =)
Skulle få flytta in hela den veckan men de skyllde på de ena och de andra..så hela veckan alex var här fick vi sova hos Linda och Emilio då med...Vad skulle jag gjort utan dem?!

Den 31 october var det garanterat att jag skulle få nyklarna...men det var nå problem med värmen och varmvattnet så det skulle beställa delar blablabla..var det ända jag kunde höra. (Problem 4)

5 november var nu här och rörmokarn "fixa" problemet och jag fick nyklarna!
Leone hjälpte mig att flytta allting hit :) Tyckte det var lite kallt när vi kom hit men jag tänkte inte mer på det..satte på värmen och satte mig vid datan för att andas lite...två timmar senare och det var fortfarande askallt här inne! (Problem 5)
Ringde min hyresvärd som inte förstod vad som var fel och inte heller förstod hon hur man reglerade själva värme anläggningen...10 poäng till henne not!!
Fick ta och packa ihop en liten sleep over bag och dra hem till linda och emilio igen...kände inte nått speciellt, kunde lixom inte bli mer besviken på dessa kossor jag har haft och göra med.

Torsdag kom och min hyresvärd ringde mig och sa till mig att spring in till argos och köpa ett element som man kopplar in i väggen som hon stod för.....gick och köpte de och nu är här varmt men varmvattnet funkar fortfarande inte. Får alltstå koka upp vatten och hälla i en span..ha en liten skål att bland kallt och varmt vatten och duscha så...not to bad..done it before.

Pga av detta varmvatten problem kan jag inte använda tvättmaskinen vilket har resulterat till awholelotoflaundry.. får väl sticka till nått sånt ställe man ser på tv.. =/

Anyhow nu ska jag fortsätta me mina studier och vänta på att baby ska bli klar med what he is doin.

Skola imorgon kl 9.

Puss
Im Out!

Sommar 08

Ja det var ett tag sen man blogga nu, senast var den 26te july innan jag och mamma åkte till Turkiet- Alanya!
Vi hade en helt underbar vecka med mycket sol & bad..god mat och massvis med shopping som vi är bäst på mamma och jag! Vi fatta tycke för en resturang där nere som heter .....ja de har jag visst glömt haha men de var en mexicans restaurang och grabbarna som jobba där var ju sjukt underhållande! If you can turn back hands of time hey!    Ser framemot nästa sommar får se var vi två åker någonstans då!
Det är underbart, inte bara är hon min mamma men också en bästa vän.

Efter veckan i Turkiet bar det av ner till malmö för relaxation..jobbade ju i 6 veckor innan vi reste till Turkiet så det var skönt att bara få njuta av sommarlovet.
Mycket festligheter ägde rum i sommras bla att Pappa fyllde 60 och det största av allt var att Martin och Patricia gifte sig, det var så fint bröllop och jag grät som en liten unge när Patricia gick fram mot altaret...det var så himla vakert!
De gifte sig den 9/8 =)

Inte många dagar efter deras bröllop åkte jag och Alex till Kreta - Rethymnon i en vecka.
Sjukt mysigt må jag säga, i gamla stan var vi och åt var kväll och favoriten må ha vatt när vi åt stenfisk och jumboräkor i hamnen...eller var de pasta carbonaran? Anyway..jätte god mat var det =)
Vi införskaffa oss vars en snorkel och alex inforskaffa sig aven en mini surfbräda? haha jag vet inte vad den heter på riktigt men iaf den var till mycket nytta för mig iaf =) Så vi spendera många timmar på stranden (rätt logiskt när man åker på sol semester men ja)
Det blev en hel del shoppning och i en av trä affärerna ser vi en gigantisk orm som försökte ta sig ur sin "lilla" bur ..benen på ryggen och jag var ute därifrån illa kvickt men det är rätt coolt att kolla på bilderna efteråt haha men i just den stund vad jag grymt rädd...inte alex han skulle ända fram till akvariet och pilla...guys hey!
Vi åkte ut med en båt för att kolla på pirat grottorna och jag & alex fick köra båten de var sjukt nice..kan lixom inte kroka med nått där ute på de blå hehe sen åkte vi på en endagsutflykt till Balos Gramvoussa och omg vilket paradis...jag ljuger inte när jag säger att sanden var rosa och sanden var som gjord för peeling och shit!
Vilken upplevelse =) Take me back!

Väl hemma i svearike igen så återgick vi till vårt vanliga liv..alex jobba och jag låg hemma och pilla i naveln, träffa kompisarna och var allmänt jäs! Just how i like it!

30 augusti så fyllde hjärtat 24 år och det firades med en familje frukost hemma hos Alex, med Mats, Carina, Martin och Patricia.
På kvällen grilla jag alex och hans mormor mycket gott och trevligt! Senare in på kvällen åkte jag och alex hem till hans kompis på nobel och festa! Bra dag.

September...då kylan börja falla över malmö :(

October kom och jag var tvungen att åka tillbaka till Luton och just den 2 october då mamma fyllde år...jag fick iaf krama om henne men ingen middag som vi alltid brukar :(

Nu sitter jag här i min egna studio flat och bara njuter av läget för det tog ju mig 1 månad innan jag kunde flytta in här..men de går jag ikke in på nu..nästa gång maybe!
..har kollat på sex and the city the movie innan idag och städat o donat en massa. Ska snart kolla Prissan har missat en hel del avsnitt måste även catcha upp med heroes..busy night!

Pussokram
Im Out!


RSS 2.0