Hallelulja!!!

De 14 timmarna jag spenderade i bibblan var väl investerade då jag fick tillbaka mitt arbete idag och jag fick A är så jävla glad att jag inte vet var jag ska ta vägen, det var 3 utav 92 som fick  A snacka om att jag är hyperglad!!!! AAAAAAAHHH!!
Ska slänga ihop nått att äta nu sen ska jag hem till Rukky och fira med lite vin :)
Mönstereleven is back :)

PussoKram
ImOut!


Julstämning

Hej hopp

Har precis blandat i hop smeten till lussebullsbak och lyssnat på min julskiva, snacka om julstämning :) Degen ska jäsa i 30 minuter till och under tiden ska jag kolla på prison break :)

PussOKram

ImOut!

P.S 11 dagar kvar :):):):):)D.S

Malmö next?

Innan jag går in på rubriken så tänkte jag visa hur jag bor för de är inte många som sett min snygga lägenhet =)





Det har slått mig att det bara är 5 månader kvar på min utbilning och jag är inte helt hundra på om jag gillar det...
Har hela tiden haft ångest när jag skulle ha åkt hit men de har gett mig så mycket, jag har vuxit som människa och jag har förändrats en hel del både positivt och negativt men de hade skett förr eller senare i vilke fall som helst i guess. Det är naturens gång...
När jag var yngre var det lätt att trampa mig på fötterna utan att jag skulle säga något men det förändrades redan då jag började i gymnasiet, många som träffat mig har alltid tycks se mig som en "farlig", kaxig och otrevlig tjej men de har jag kunnat bevisa vara fel. Utsidan har jag antagligen lärt mig att bygga upp utav dessa människor som trampat mig på fötterna då jag var liten och snäll. (läs snällare)
Med detta uttalande menar jag att jag vet inte om jag är klar att utsätta mig för prövningar, hemma i malmö är det så tryggt...visst är det de här med nu då jag byggt upp min lilla familj (läs kompisar) och sen har jag ju även pappa här, inte för att jag träffar honom så ofta men de är ändå någon sorts trygghet.....med andra ord: jag vet inte om jag är redo att komma hem till malmö och starta mitt liv där redan nästa år?

Har diskuterat detta både med Mamma och Alex och båda vill ju ha hem mig det förstår jag...jag vill ju hem till familj och vänner men inte till malmö...det är inte just malmö jag saknar lixom det är livet där det vill säga umgänget.
Tyvärr går det inte att ta med allt detta till nästa destination, eller ja om det blir en nästa destination.
Paris eller Miami blir isf mitt nästa stopp (lutar mest åt Paris då jag suktar efter att höra franskan flöda ur min mun)..om jag åker ensam vill säga men om detta äventyr kan bli till vårt det vill säga om Alex kan ta tjänstledigt så får vi ju diskutera om vart vi ska bosätta oss för den period han kan ta ledigt.
Alex är inte lika haj på det som jag vilket jag förstår då han har jobb, lägenhet och bil i malmö...det är lite svårare att bara sticka då.
Varje gång jag pratar om ett nytt äventyr blir jag helt pirrig i hela kroppen, jag tror jag skulle älska detta att åka någonstans för att jobba med mitt drömyrke: Bar to the tender!!
Jag menar det var ju faktiskt bartender jag ville läsa till då jag först kolla skolor här i England men eftersom pappa hade den sjuka förmågan att övertala mig till att söka in till Business så gick ju den drömmen upp i rök men om 5 månader kan den ju tas upp igen =)
Har ju även funderat på att gå make up artist kursen på make up store så de kanske blir de och sen ger jag mig av på ett nytt äventyr..aahh jag vet inte. Jag vet iaf att i malmö blir jag inte långvarig max ett år sen tror jag jag måste iväg om jag inte fått ett toppen jobb det vill säga!
Detta är fortfarande en dröm men jag hoppas att den kan bli sann och att Alex kan åka med mig, vill inte vara ifrån honom mera men ändå vill jag inte bo i malmö!? It is not easy.

Jag har så mycket jag vill åstadkomma och det är bland annat att bo i Paris i minst 6 månader och lära mig franska, spela gitarr, pierca mig igen om jag vågar och även bo i Amerika i minst 6 månader. I want this to come true!

Puss&Kram
Im Out!




Heartless

Bästa låten på kaynes album, om ni inte tankat ner detta sjuka album så borde ni skriva upp det på eran To Do List!
Kayne West har alltid varit en favorit han har sköna texter och inte allt för cheesy som de flesta artister är, han är reality!!
10 av 10 får hans nya platta!

Har inte haft någon vidare motivation att blogg innan, donno why!
Situationen är nu sådan,skolan har nu kylnat, skrev två prov i fredes som gick sådär men jag kan inte skylla på någon annan än mig själv om jag sitter där och skriver omtenta. I hope not! 
Har två miniarbeten kvar, ett för retail management till på fredag och ett för corporate strategy till den 19 dec sen går jag på jullov ska bli skönt, jätte skönt!

På senaste har jag spenderat mycket tid me mina polare, varit mycket med Linda som snart lämnar mig här :( vill inte att hon ska flytta hem! Kommer vara såååå tomt utan henne :'(.
Jag anordna en avskedsfest för henne i fredes på Rufios wine bar som blev jätte lyckad, hon anade ingenting men emilio hade lite problem me att få dit henne pga av att de regna ute och hon ville inte bli blöt haha och när de väl var påväg till Rufios ville hon att emilio skulle ringa mig så jag kunde komma me dem och dricka kaffe (som hon trodde de skulle göra) men han kunde ju inte ringa mig eftersom vi (läs: Devroux, Nathalie, Leone) redan var på stället där de spelar hög musik och skulle hon höra de skulle hon ju ana nått...emilio fick en bitch slap pga av att han vägra ringa mig haha. Gosh denna tjej är inte lätt att överraska. Men det blev lyckat :) Goda drinkar och vin konsumerades denna kväll.
Kvällen slutade vid 1 då vi alla var rätt slitna.



Igår vid två tiden kom pappa, nafi, amina och mammado hit och hälsade på mig, när jag såg dem försvann all stress och press speciellt när jag mös med mammado han e så underbar. Visst fan e pappa gammal för att ha en 8 månaders bebis men jag är så glad att han finns så mycket glädje när man ser en liten =). Amina har blivit större sen sist och hon hade till o med läppglans :) så himla gullig. 
Vi stanna inte hos mig så länge för vi skulle till Lidl och handla massa basvaror till mig, vanlig rutin pappa och jag har när han kommer hit. Handla massor och sen åkte vi tbx hit, det var meningen att de skulle komma upp men kl hade redan hunnit bli 6 och de tar 1 timme att köra tillbaka till London om de har tur med trafiken så de var tvungna att ge sig av. Sa hejdå och skulle gå in genom porten då jag hör ett gallskrika och det var Amina, she was not happy, hon grät och shippa efter luft hon ville verkligen inte hem...hatar att se henne så ledsen. Om jag fått min vilja igenom hade hon ju fått träffa mig varje dag, jag lova henne att komma nästa helg så, så får det bli.


Idag har jag varit hemma i stort sett hela dagen, skulle bakat lussebullar men jag e så j*vla lat haha får bli imorgon innan jag ska träffa linda.

Puss o Kram
Im Out!






RSS 2.0