Just Jack

Min power låt just nu, det är en brittisk artist med värsta härliga brittiskan, här kommer lite text ifrån den :)

They'll be making sure you stay amused
They'll fill you up with drugs and booze
Maybe you'll make the evening news

And when you're tripping over your dreams
They'll keep you down by any means
and by the end of the night you'll be stifling your screams

Since you became a VIPerson
It's like your problems have all worsened
Your paranoia casts aspersions
On the truths you know

And they'll just put you in the spotlight
And hope that you'll do alright
Or maybe not!!!!!!!



Rigger martins of Barbie dolls,
A pair of big shades and a push up bra,
It's such a short gap between the gutter and stars,
That you've come a long way from the place that you started
So why'd you wanna go and get so down hearted



Det är mina favorit bitar av låten och jag gillar faktiskt inte refrängen lika karp som hans sjukt niciga verser!!



image45


PussoKram
Im Out!

Mary´s födelsedags helg!

Jaha var ska man börja haha..

I torsdes kväll kom Samuel hit till Luton för att hämta mig och mary för vi skulle in till London över helgen :)
Väl framme i london så fick vi sova hos Tamia för att samuels bror var inte i london och han hade nyklarna till lägenheten där vi egentligen skulle sova..iaf när vi kom till tamia var jag så trött att jag inte visste var jag skulle bli av och satans var skönt det var att väl få sova när kl slog 05.00 obs Vaknade kl 7 på torsdags morgon!

Fredagen var nu här och Mary väckte mig kl 11 =/ för att de(Mary, Tamia & Mimi) hade en del att göra innan vi skulle ut och äta på restaurang.
Vi åkte till en salong och de förlängde sina ögonfransar och byggde på sina naglar i två långa timmar trodde jag skulle somna haha. Resultaten blev jätte bra, men jag skulle aldrig få för mig att förlänga mina ögonfransar då många av sina egna trillar av då man tar av de "fejkade".
Fixa och dona me en massa andra saker men jag anser att det inte är intressant, när allt väl va klart var kl redan 17 ish och vi hade fått nyklarna till lägenheten där vi skulle sova, nu var det bara att ta oss dit och sedan göra oss klara inför kvällen. 
Borden var bokade till 19.30 på Aroma i woodgreen men kom vi tid? nej då!
Vi trippa väl in 20.45 tror jag det var och de flesta av Marys gäster var redan där =/
Gott var det iaf sen på kvällen stack vi till departure - Funky Blender (nattklubb) och det var skit kul!


På lördag åkte jag, Mary och Cathy med Samuels basketlag (London Mets) till Oxford för att kolla på deras match :) Kul att se ett nytt ställe men det tog ca 2½ timme dit i deras lilla mini buss haha.
London mets - Oxford nått..minns inte vad de hette, matchen var så jämn men visst vann London Mets med 82 - 72 :)
Vid 23 var vi framme i london, Mary o Cathy ville ut..jag var inte så sugen men jag hängde på och vilken jääävla flopp det var ussh o pii säger jag bara! £15 för en rutten timme. oh well!

Söndag - Sov mesta dels sen vid 9 bar det av till en Comedy Club i West End & OMG va kul det var!! Det rekommenderar jag skarp asså :)

Kom hem vid 02.00 på måndag morgon och jag trodde aldrig att jag skulle sakna mitt lilla student rum men saaatan vad glad jag var när jag låste dörren bakom mig!!!

Bilder kommer sen.

PussoKram

Pictures

Hej igen.
Satt och läste igenom några inlägg och då så jag att jag skrivit att jag skulle ladda upp bilder från min födelsedag så här kommer dem :):):):):)



image44

Så det får räcka, det var närmare 300 foto tagna denna kväll men jag orkar inte mera, ska in till Mary.

PussoKjam.

ImOut!

Three little things

Halloj!
Upptäkte nyss att jag har en del läsare haha, har aldrig kollat min statestik innan men fa va kul!
Idag har jag vatt i uni 10-12 och säätans va svårt det var att ta sig ur sängen imorse satt uppe till 2 och kunde inte sova förens kl var närmare tre. oh well!

Igår så bokades hemresan till Sthlm efter många om och men, allting är ju så nytt för mig och mamma vi vet ju inte riktigt var det är bäst att flyga till. Men det fick bli till sthlm skavsta och därifrån ska jag då ta bussen till Sthlm C...jag undrar hur många som kommer reagera på min grovt breda skånska hahaa ajja de får man bjussa på!
Måste bara säga att de känns sjukt konstigt att inte ha en bostad på kära segevång längre :/ Men en ny stad ger en nya möjligheter..Right!
Iaf den 13 mars bär det av till sthlm :) och förhoppningsvis så kommer snutte upp samma dag så möts vi alla tre på centralen :) Jag mamma o Alex :)
Sen kanske Bella och Emma också kommer upp till helgen! Fullt hus men gud va mysigt!


Just nu sitter jag här me en kopp kaffe och tvingar mig själv till att vara vaken för jag har två uppgifter som måste göras till mitt portofolio, förvisso ska det inte lämnas in förens till sommaren men jag vill inte ligga efter...har tänkt att satsa på att bli en "mönsterelev" igen!

 Bob Marleys - Three little things går på högvarv hos mig   image30

Tänk om man hade fått uppleva en konsert med Reagge kungen!!

Ha det gytt pannpytt!!

Alla hjärtans dag

Läste nyss min kompis blogg (Bellisha.blogg.se) och jag håller med henne om att det är även kvinnorna som ska uppvakta deras män och inte bara männen som ska springa ut och köpa gigantiska buketter och skriva super söta kort. Visst är det väldigt uppskattat men glöm inte bort era män det behöver också uppvaktas titt om tätt.
Speciellt denna super pampiga dag då alla är hyper kära och nuttiga mot varandra...Jag kan tyvärr inte vara tillsammans med min käraste denna dag men vi har det super mysigt andra dagar om året :)

Idag har jag vatt i skolan från 9 - 13, mellan 9 och 10 hade jag nog den tråkigaste lektionen jag någonsin vatt med om för läraren bara satt rakt upp och ner utan att röra en fena och bara babbla på i samma tonläge =/ det som irriterar mig mest är när vi studenter ska redovisa så vill de att vi står upp och rör oss runt på en bra yta så det inte blir tråkigt de vill även att vi ska gestikulera en massa och i gengäll så får vi sitta och lida igenom denna döda fisk´s lektion. Not fair!!
Efter lektionen hade vi seminarium (11-12) i samma ämne och med samma lärare?! Ja det kunde man inte tro, asså att det var samma lärare för denna människa for runt och gestikulera och hade hur bra tonläge som helst akward!
Hur som helst efter det hade vi ett möte med en annan lärare som heter Derek angående grupparbete...helt ok.

När lektionen väl var klar så fick jag för mig att jag skulle leta upp alla lärare som kunde ge mig mina resultat för tentorna vi hade i början av januari och devroux hängde på och visst fann vi dem men det var bara 1 utav 3 som kunde oss ett resultat de andra sa att vi får vi reda på dem den 20 feb. Helt ok i guess.
Iaf i Business decision making fick jag B-, hur chockad som helst var jag eftersom jag var så negativ och besviken på mig själv efter tentan.
Besvikelsen kom för att ett antal polare sa till mig att ett av papperna vi hade haft med oss in på provet hade ALLA då menar jag verkligen ALLA svaren på och visst hade jag sett det pappret men inte trodde jag att de var så dumma att ge oss svaren och därför ignorerade jag det, men jovisst var det så att de var det RÄTTA svaren.
Men nu i efterhand gör det absolut ingenting eftersom jag klara mig och fick B- absolut inget man ska klaga över :)


Nu ska jag åtegå till min storstädning, tvätten är klar om 30 min och vill helst ha städat klart så jag kan lag middag sen :)


Puss&Kram på er & Happy Valentines everyone!

v Love you Alex

Trivs som fisken i vattnet!!

Jaha det var ett tag sen man kladda här haha....

Iaf jag är tillbaka i Luton och ska jag vara ärlig så trivs jag som fisken i vattnet :):):) Jag och Linda har bestämt oss för att leva om första året i Luton alltså år 2005 då det var fest var och varannan dag och vi sågs ofta.
Vi tycker inte vi ska ha tråkigt det sista halv året vi bor i samma land lixom för det lär inte hända igen precis...

Är på så jävla bra humör idag, solen skiner, fåglarna kvittrar och jag har vaknat upp pigg som en mört haha... för mitt goda humör måste jag nog tacka DeBarge, världens bästa sångare!!  Tröttnar aldrig på honom!

Igår var jag och Linda på Amigos och cheeesus vad lång kö det var för att komma in haha vi blev helt paff för det brukar inte vara kö vid 12 oh well, väl inne var det mycket människor t.o.m launch rummet var fullpackat asså.
Kom fram till kapprummet och där var ingen som kunde hänga in våra jackor ..(tillomedpersonalenärgalnahaha)
men som tur var såg vi Greggan (bästa vakten i Luton) så han tog hand om våra jackor och vi slapp betala :o)  
Väl av med jackorna bar det av till baren där det var omöjligt att komma fram men tillsist kom vi fram och kunde köpa vår flaska. *TjingTjing* ja gud va vi skålade haha =O)
Dansa sjukt mycket och härlig musik.
Sen bar det av till Envy och där var det lika fett me ös vilket det inte brukar vara på torsdagar men just igår ville alla festa verkade som, sjukt härliga vibs hela kvällen :)

Juste nått jag abolut inte få glömma att säga är att på envy spelade de "jag känner en boooooooooot" på engelska hahaha så fattig den var asså, så jag sjöng på svenska och linda ba följde på :):)

Tror det var allt för mig eller nej solen skiner här fett mycket och det är underbart, hoppas solen skiner på er me :)

Puss&Kram
ImOut


RSS 2.0