1 week to go!

Hej hopp!
En updatering skulle väl inte sitta fel det var ju ett tag sen nu.

Börjar me skolan där allt rullar på som det ska, har inga fler arbeten att lämna in nu..as skönt! Sen har jag pluggat inför min tenta som jag ska ha imorgon och jag tror faktiskt det kommer gå dunder bra!
Näsa tenta är den tredje juni och jag har inte läst ett smack ännu men jag har ju 5 dagar på mig efer min tenta på fredag att plugga till de på tisdag så det lär gå bra de me.

Sen har min mamma varit här hos mig i en vecka och gu va mysigt vi haft det! Behöver verkligen träffa henne.
Vi kollade massor av avsnitt av sex and the city =) kul att mamma tycker om det lika mycket som mig, som jag alltid sagt "its my religion"! haha skämt osido men den serien är den bästa genom tiderna!
Sen var vi ute och käka gott, shoppat som bara vi två kan och så fina saker vi införskaffat men nu måste jag sortera ut i mina garderober IGEN för det får inte plats trots att jag har kläder och skor hos Alex med...oh well I love shopping:)
Kanske slänger upp bilder på några av mina inköp senare för nu ska jag in i duschen och sen ska jag plugga.

1 vecka kvar tills jag åker hem =) Lovely

PussoKram

Hopplöst

Hoppas allt är bra, här kunde de vatt bätte...
Som jag skrev i förra inlägget så blev arbetet jag lämnade in förra veckan as dåligt även om jag satt uppe natten lång och fick bara 4 timmars sömn (tors- fre) förra veckan. =/
Nått som fick mig på bättre humör var när jag fick träffa pappa och syskonen det är alltid kul :)
Var hos pappa fre-söndag förmiddag..fick ingen vidare bra sömn då iheller för jag delar säng me amina för huset är ju fullt nu me alla ungar haha och hon sparkas och har sig.

Iaf tillbaks i Luton på söndagen hade jag lagt upp mitt schema så ja skulle bli klar med PDP arbetet på måndagen..ikke ble jag det. Har vatt i bibblan från 10-4 idag och gjorde klart de och blev grymt nöjd med resultatet. Självklart skulle alla skrivarna stejka i ca en timme men jag hann iaf lämna in det i tid och hoppas på ett A+ 

Nu sitter jag här med ett arbete på halsen som skulle varit inlämnat idag 4.30 men jag har eller jag tror jag har kollat fel på datumet för alla mina anteckningar säger att de ska vara inlämnat det 22 maj...så jag ska lämna in det på torsdag och så får jag nöja mig med ett D+ ( det är allt man kan få om man lämnar in det försent)
Skickade iväg ett mejl till min lärare igår men har inte fått något svar men hoppas på att han har överseende med detta..vilket jag tvivlar på....

Som ni märker har det inte varit en bra period för mig..allt för lite sömn och stress till tusen!

MEN Imorgon kommer mamma hit =) och oj vad jag behöver träffa henne! Saknar henne grymt mycket.

Nu ska jag sova en timme och samla krafter inför pluggandet.

PussoKram



Update

Detta skrevs i lördags


Sitter hemma hos pappa nu uppe i mitt rum och pluggar medans hela nedre våningen är full av nära och kära som är här för att fira min älskade lillebror. Han är helt underbart vacker och söt, grymt liten är han också. 1 vecka gammal är han idag :) 
Han sover mest men det är ju så det ska vara. Ska pallra mig ner snart igen för att äta min första grillade måltid i år, det ska bli grymt gott må jag säga! Men först ska jag slipa till mitt portfolio som ska lämnas in på tisdag och jag vill absolut inte stressa så då får jag ju offra några timmar nu.


I går (fredags) lämnade jag in mitt arbete för research methods  tyvärr gick det inget vidare men jag gjorde iaf mitt bästa och det kan inte vara perfekt varje gång right. Var jätte besviken igår kom även nån tår för jag brukar alltid vara nöjd när jag lämnar in mina arbeten..men idag känner jag att de kvittar...jag är ju trots allt bara en människa.

Förövrigt har det varit en massa middagar hemma med mary och cathy sjukt mysigt nu när vi är hemma samtidigt och lagar mat tillsammans + så sparar vi pengar på det :)
 hmm vad mer har hänt.. fått mig en solbränna alltid gytt.

Får gratulera Bella till sitt körkort :) Grymt glad för din skull!

Puss o Kram


.....

If you knew what I knew...
I can only guess how suspicious you are but I promised to keep quite
I have to keep my promise and you will understand why..after some time

Someone once told my, dont say things you dont mean and dont make a promise to someone if you cant keep it!


Utmanad

Blev utmanad av Catty...

4 namn jag går under:
Nilla

P´nilla

Pluppie

Yams (uttalas Jams)

4 saker som skrämmer mig:
SPINDLAR

Höjder

Världen

Ensamheten



4 saker jag har på mig:
Shorts

Linne

Armband

That´ s it

4 sanningar:
Älskar min familj, pojkvännen och vännerna

Shoppaholic

Hemskt morgon humör

Musikgalen




4 saker jag verkligen vill ha:

Långt och lyckligt liv med mina nära och kära

Kärriär

Familj

En jorden runt resa med Alex


6 wonderful days

Sitter här och fin slipar mitt arbete vilket är ganska drygt, varför ska de lägga alla arbete under samma period?
Vill de att vi ska stressa och må piss innan vi äntligen får gå på sommarlov?!
Hade varit bättre om de spridit ut det under de senaste tre veckorna då vi inte haft någonting att lämna in..argh.

Bortsett från skolan har jag haft en underbar vecka med Alex :o) Vi hann med en hel del under de sex dagarna. Vi var på bio och såg " Forgetting Sarah Marshall" och den är ju lätt en 10a, jag menar Jason Segel är sjukt grym och hans roll är hur fabolous som helst haha. Den rekommenderar jag starkt om man vill skratta :)
Kirsten Bell som spelar sarah marshall bidrar med mycket skratt haha. 
You got to see it! 
Åkte in till London och gick på Londons aqvarium och det var super mysigt, sjukt coola fiskar. Vi fick även lärdom därifrån vilket alltid är ett plus.
Efter aqvariumet käkade vi massa gott på cafét brevid och sen begav vi oss till Oxford street för shopping. Vi hann dock bara besöka två affärer för vi spenderade två timmar på Primark haha, stackars älskling, han fick stå och vänta på mig i evigheter men de var pga av att kön till provrummen var sjukt lång. Jag stod nog i 40 min innan jag fick komma till men det var det värt :) Massa fina saker köpte vi, Alex shoppa mest vilket är väldigt ovanligt.

Besökte en hel del restauranger under dessa dagar och var även ute med Linda och Emilio på torsdagen och såklart var vi på Amigos men det var för mycket folk när vi kom dit vilket resulterade i att mitt humör svek mig..men efter två glas vitt hade folket sinat och stämmingen var på topp!

Vi åkte in till St Albans på fredagn och va underbart väder det var ( har haft kasst väder här annars) tog en lång promenad och fick se stadens charm :) Besökte ett Italienskt fik där vi tog vars ett glas vitt och åt oliver.
Den italienska atmosfären fortsatte då vi åt på en Italiensk restaurang.

Vi gjorde mycket mer men jag ska återgå till studandet nu och sen ska jag bege mig in i drömmarnas land :)

Some pics


image71

 Inte visste jag att jag skulle få träffa en så underbar person som dig Alex (L) Much Love! 


So Long goodbye.

RSS 2.0