Time has gone by...

Har varit hemma nu i kära sverige i  3 veckor och några dagar och det är så skönt! Har inte fått känna på sommarlovet ännu eftersom jag började jobba 4 dagar efter att jag anlände men det är skönt att jobba nu direkt och sen bara njuta av mitt sista sommarlov.
Tar ju examen nästa sommar om allt går som det ska...vilket vi får hoppas :)
Sen jag kom hem har jag mestadels varit i Sthlm eftersom jag jobbar här uppe. Tycker Sthlm är helt okej men visst är det tomt utan vänner pojken och familjen.  
Väl nere i malmö har det vatt festande, fikor, middagar, kalas, midsommar, EM och så har jag och Alex firat 2 år, tiden har gått snabbt och tiden vi vatt tsm har varit underbar och så mycket mer som vi ska uppleva tsm :)
På vår tvåårsdag var vi på Grönan, tog båten över och sen strosa vi runt (åkte inga karuseller) spela på alla möjliga choklad hjul men shi fick vi, men Alex vann en nalle till mig och en gigantisk basketboll till sig så nått fick vi.
Sen på kvällen åkte vi in till Sthlm igen me båten och gick och åt på ett mexicanskt ställe och det var dööö gott :)

Hmm.. vad mer..Jo i Lördags var jag och Alex på 25 års fest hos alex kompis flickvänn och det var as kul! Var inte på G först men sen svepte man shot efter shot och det ordna upp sig haha..riktigt lyckad kväll må jag säga. Söndagen var ju mindre lyckad...vakna vid 11 kunde knappt ställa mig upp för det kändes som hjärnan skulle sprängas så de var ba till att äta frukost me Alex och sen direkt i säng igen..vakna kl 3 pigg och kry :) Det blev ett varv på rullorna sen bar det av till Sturup och nu sitter jag här i Shtlm :)

Nu ska jag ut och blossa. Puss&Kram

Poker night

Second year in uni is finished!!
Igår 15.00 släppte all stress och press, kände mig 10 kilo lättare och allt var underbart (Still is) . Uni är slut och nu böjar sommarlovet :)
Efter tentan åkte jag och devroux in till centrum för jag behövde en del saker för hemresan och han var snäll som följde me.
Väl hemma så kändes det så konstigt att inte ha någonting att plugga till haha men sautan vad skönt. Slappa i två timmar sen laga jag en smarrig middag och kollade på film.

Klockan slog nu 9 och Devroux, Nathalie, Saleh och Leone kom hit för POKER kväll med massa charmerande drycker ( Vin, öl,brandy). Faan va ball det är att spela poker herregud...bara gjort det en gång innan igår och det vill jag införa i mitt sociala liv.
Gick inte så bra för mig igår men skit i det, det var den sociala biten som var najs.
Känns så konstigt att jag ska åka hem imorgon och inte komma tillbaka på 4 månader =/ Denna dagen har jag längtat efter så mycket men nu när den är här förstår jag samtidigt hur mycket jag kommer sakna Linda #@!,
Kommer såklart fortfarande ha kontakt och ses men dessa tre år vi haft här i Luton är över...it went so quick!


Nu måste jag börja packa, har ju en hel del kvar....



Bjussar på ett par bilder ifrån poker kvällen;



Puss & Kram

Sex And The City..

THE MOVIE...har jag sett idag med min älskade vän Linda som är lika tokig i sex and the city som jag är :)
Det var hon som fick mig till att ÄLSKA denna gudomliga serie som sedan blev film och ojojoj säger jag bara!
Satan va bra den va, ville inte att den skulle ta slut..någonsin..hade kunnat sitta där i flera timmar till och bara glott, gråtit och skrattat. Tårarna rann ner för kinderna, är en hejare på att leva mig in i filmer och jag gråter utan några hejdningar sån är jag :)
Det gjorde en liten tabbe i filmen men det är som när man sitter och skriver sitt arbete och man läser det om och om igen och man tycker det är perfekt tills någon annan läser igenom de med färska ögon. Detta är inget som påvekar min bedömning, 100% perfection! Just love love love the movie!
Filmen är så touching och jag hade inte trott allt som hände skulle hända...vill egentligen skriva om allt som hände i filmen men ack så tråkigt om det finns nån där ute som läser min blogg som verkligen ser fram emot att se de med sina egna ögon. I dont wanne spoil it. Vet själv att jag hade blitt arg.




image76


image77


Nu ska jag läsa inför mitt nästa slutprov.
PussoKram
P.s glöm nu inte att se filmen!!



RSS 2.0