Barnungar!

Kom nyss hem från en super kväll med Emilio Linda sam och två andra okända människor. Vi var ute och bowla..:)
Iaf för ca 5 minuter sen gick brandalarmet av i byggnaden brevis för att några skit ungar slängde in raketer i entren sååå jääävla onödigt asså.
Ajja that was all for now.
Im off to bed.. nite nite
Tata

Wohoooo

Heellooo.
Idag är det den 9onde november och ida lämnade jag in mitt sista enskilda arbete..faaan va sweet det kändes när det väl var inlämnat (Har ett till att lämna in men det är redan klart men ska lämnas in den 15 nov). Hade en del problem med att få det utskrivet för att jag har windows vista och alla datorer i skolan kan inte läsa av vista words men till sist efter allt letande så hitta jag o Linda en data så jag fick utskrivet mitt arbete :) Vilken känsla! Igår satt jag uppe till 3.30 för att få det färdigt och det var det värt.
Linda sa att jag såg ut som en unge på julafton efter att jag skrivet ut det haha, jag kunde verkligen inte sluta le.
Dagen började ju helt super med! Fick ett sms av Emma runt 9 imorse att hon klarat sin uppkörning!
GRATTIS HUN =o)
Efter skolan gick jag hem och sov i ett par timmar och vakna runt 19 nått sen dess har jag chillat med Mary Cathy proscovia, Aicha och Daniel. Sen fick jag ett samtal av mamma :) Alltid lika kul att prata med henne, hon är verkligen en super mamma och inte bara är hon min mamma men en av mina bästa vänner...hon är den som vet allt och det känns super skönt att ha en sådan relation med sin mammie älskar dig!
5 minuter efter att vi lagt på ringer de igen och det var Sandra =o) Blev glatt överraskad även fast Alex berättat att hon skulle åka till London för att hälsa på sin kompis som bor här. Så imorgon bär det av till London för att träffa henne ska bli jätte kul. Kanske tar jag mig en sväng om daddys house för att träffa syskonen eftersom han är ute och resor så blir det ingen tid med daddy men de gör inge.

Juste förra veckan shoppa jag som en galning och jag gick precis igenom mina kvitton och jag insåg att kassören glömde att scanna in en av mina klädesplagg :) Sweeet!
Det var antagligen för att jag köpte två short exakt likadana men olika storlekar för jag ville ha tid att bestämma mig för vilket par jag skulle behålla, men nu var det löst :) Alltid bra att ha incase jag går upp i vikt =p

Ne nu ska jag data nörda mig som jag inte kunnat göra på 3 dagar mycket tragiskt lol
Love ya all!
cya soon!! Kisses n Hugs

Jiiippiiiie :)

Vilken jävla känsla asså, har precis gjort klart ett arbete som ska vara inlämnat den 12 november. Det känns som 100 kilo har lyfts från mina axlar jag är så lycklig =o)
Sitter och pumpar musik alicia keys - no one och röker en härlig och mycket väl förtjänt ciggarette.
No one, no one, no one
Can get in the way of what I'm feeling  -
Just denna biten av låten stämmer in perfect.
Vill bara skrika av glädje men det får räcka med att sjunga höööögt :)
Wooohooo!

ajja back to reality hehe. Har ett till arbete som jag måste börja med som ska vara inlämnad om en vecka.
Har haft lite problem med uppgiften men de ska nog lösa sig nu när jag pratat me min lärare :)
En del av arbetet är att jag ska kolla på ett avsnitt av CSI miami och det är ju bara sweet :) Väntar på att nerladdingen ska bli klar sen sätter jag igång.

Tänker på er alla där hemma i fjärranland, ni är det jag lever för.
Bättre vänner än er finns inte att hitta, ni vet vem ni är och Alexander min älskade pojkvänn!
Tiden har flygit iväg och snart står vi här med en historia på 1½ år tillsammans och mycket mer ska det bli.
 jag älskar dig Alex.

RSS 2.0